top of page

2: Het gedrag staat niet voor wie de persoon is. Accepteer de persoon, niet persé het gedrag.Om meer uit te leggen over de NLP technieken die ik tijdens de coachingsgesprekken toepas, zal ik de komende tijd de 15 vooronderstellingen van NLP uitleggen op mijn website en sociale media kanalen.


Wanneer een werknemer bijvoorbeeld jaren goed gefunctioneerd heeft in je bedrijf, en het gedrag verandert is het niet direct een slechte werknemer geworden. Het gedrag staat niet voor wie de persoon is. Want wat je DOET is niet wat je BENT. Wat je doet wordt namelijk ook beïnvloed door je omgeving of je (gebrek aan) vaardigheden.


Daarom is het bij het geven van feedback belangrijk om aan te geven wat het gedrag van de ander met je doet zonder het stempel te geven van ‘Jij bent…’.


Tijdens de gesprekken die ik voer met werkgevers en werknemers tijdens consultancy hierover, komt dit uitganspunt van NLP regelmatig ter sprake. Door iets te veranderen in de omgeving of de vaardigheden van de persoon, zou hij of zij weer prima kunnen functioneren. Als consultant kan ik jullie hierbij helpen.


Wil je weten of ik de coach/consultant ben die jij zoekt?

Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en daarom kosteloos. Je mag mij bellen, e-mailen of het contactformulier op de website invullen: www.jacksikkingcoaching.nl/contact.


Meer weten over NLP en hoe ik werk als coach?

In de coachingsgesprekken pas ik technieken toe vanuit de NLP. Voor wie hier niet bekend mee is kan dit misschien wat spannend klinken, maar dat is het zeker niet. Waarschijnlijk heb je van een aantal technieken al gehoord, maar wist je niet dat het bij NLP hoorde. NLP is namelijk een verzameling aan technieken die in de praktijk heel werkzaam zijn gebleken. Daarom heb ik mij geschoold tot aan het master niveau hierin.


Om je meer bekend te maken met NLP en hoe ik werk als coach, zal ik in de komende tijd de 15 vooronderstellingen van NLP aan je uitleggen op mijn sociale media kanalen en op mijn website.


Wil je daar niets van missen? Like dan mijn facebookpagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.jacksikkingcoaching.nl/contact.Recente blogposts

Alles weergeven

Om meer uit te leggen over de NLP technieken die ik tijdens de coachingsgesprekken toepas, zal ik de komende tijd de 15 vooronderstellingen van NLP uitleggen op mijn website en sociale mediakanalen. D

Dat is de vraag die ik in dit bericht graag wil beantwoorden. Bij Jack Sikking coaching werkt persoonlijke coaching op maat en heel doelgericht in ongeveer 5 à 6 coachingsgesprekken, waarin duidelijk

bottom of page