top of page

Reviews

Dit is wat anderen zeggen.

Jack nodigde me uit om de samen de ‘Logische niveaus’ door te lopen. De uitnodiging alleen zette aan tot nadenken over wat mijn missie is, iets wat ik toen nog niet helder had. Tijdens het doorlopen van de niveaus gaf Jack terug welke verschillen in houding hij bij mij zag, hetgeen hielp om de verschillen te voelen in de situatie nu en de situatie in de toekomst.

 

Hij heeft mij geholpen om helder te krijgen welke niveaus nog aandacht verdienen, waar ik me op kan focussen.

 

Aan het eind van de sessie kon ik in één zin mijn missie benoemen. Ik vond het erg leuk om te doen, het gaf me energie en inzicht. Dank je wel Jack!

Loet 

Na een burn-out weer volwaardig op pad. Na 2 jaar ben ik helemaal hersteld van een flinke burn-out.

Het is me nu wel helemaal duidelijk wat ik niét meer wil, maar wat wil ik dan wel? 

Ik wil op zoek naar een nieuwe richting. 

Zakelijk had ik met Jack jaren geleden al plezierig samengewerkt.

Ondanks de burn-out was het contact niet verloren gegaan.

Uiteindelijk heeft Jack mij op korte heldere wijze geholpen inzicht te krijgen in de waarden die ik belangrijk vind.

Vervolgens heb ik geleerd vanuit mijn huidige situatie te kijken naar wat ik wanneer en wat ik wil bereiken en hoe ik daar naartoe ga werken.

Ik wandel vol vertrouwen op mijn pad.

 

E. Arendsen

In juni 2015 kwam Jack bij ons over de vloer. In een gezin wat hopeloos vast zat in oude patronen en zelfvertrouwen en gevoel van eigen waarde was ver te zoeken.

Mijn gezin bestaat uit moeder en vier zonen waarvan er drie gediagnosticeerd zijn met PDD-NOS en één zoon heeft niet de diagnose, maar is er ook niet vrij van.

Jack heeft op zijn eigen wijze onze oude patronen uit elkaar weten te halen en is met ons apart aan de gang gegaan. 

Ik kan nu zeggen dat ik weer een gezond gezin heb en dat is zeker niet gemakkelijk geweest. Ik als moeder heb moeten leren loslaten en dat valt echt niet mee. Immers wil je als ouder je kind behoeden voor ellende.

Jack leerde mij dat als je niet loslaat je kind ook niet kan groeien en dat is voor mij een hele grote eyeopener geweest en is het begin van de groei naar zelfstandigheid, en vergroting van het zelfvertrouwen voor mijn mannen geweest. En voor mij betekende dit dat er ruimte kwam voor mezelf, omdat ze dingen zelf gingen ondernemen en anders werden ze daarbij geholpen door hem.

Met grote bewondering heb ik mogen meemaken hoe Jack mijn jongens heeft weten te begeleiden tot jongemannen! En heeft hij mij de handvatten gegeven om ze verder te kunnen ondersteunen.

Wat Jack voor elkaar heeft weten te krijgen in mijn gezin, dat gun ik een ieder die begeleiding kan krijgen van hem. 

Wil en Niek, Luuk, Coen en Fred H.

De gesprekken zijn door mij als zeer prettig ervaren. Een rijk gevoel.  Daar ligt de kracht; zelf verder helpen.

 

Jack doet dit op een mooie manier. Hij heeft mij laten zien dat mijn kracht zit in mijn visie, positieve punten en eigen kwaliteiten. 

Vooral door open te staan voor mijn uitdaging, zonder echt oplossingen aan te dragen, sta ik sterker. Twijfels, door mij uitgesproken, worden door de vaardigheden van Jack vertaald naar vaardigheden die ik wél blijk te hebben. Jack weet de onzekerheid weg te nemen. Niet door adviezen, maar door omdenken en kritisch te luisteren. 

Dank je wel!

 

Bor

Deze coaching vond ik onwijs leerzaam en interessant. Ik vind het mooi om te zien welke grote rol je waarden hebben op het gebied van werken met jongeren met een beperking.

Het is leuk om bezig te zijn met je waarden en om daar goed bij stil te staan. Jack is duidelijk en eerlijk, waardoor er een fijne samenwerking is.

 

De coaching zet je aan het denken over je handelen tijdens het werk. 

 

 

Naomi 

Jack heeft mij door een diep dal in mijn burn-out geholpen.

 

Hij bood mij een luisterend oor, warmte en kracht. Verder leerde ik verschillende NLP technieken, waardoor ik weer rust in mijn hoofd en lijf kreeg. Een goed voorbeeld van een techniek is dat ik alleen maar communiceerde wat ik niet wilde. Jack draaide het om, en liet mij nadenken wat ik wél wilde waardoor ik weer zaken aan ging pakken. Kortom, een echte aanrader.

Jesse

Bij deze wil ik je bedanken voor jou deskundige en adequate hulp bij een moeilijk moment voor mij in mijn leven waarbij ik niet wist welke keuzes ik moest maken voor de toekomst.

 

Dank zij jou heb ik hier inzicht in gekregen waardoor ik besefte wat de belangrijke dingen in mijn leven zijn. 

Peter

bottom of page